Wat is het doel van uw boodschap? Hoe gaat u die zenden naar de doelgroep? Wie is de doelgroep of zijn de verschillende doelgroepen eigenlijk? En wat is de tijdlijn. Dat brengt MediaComm samen in een communicatiestrategie met advies op maat. U wilt tenslotte tot conversie komen. Kent u uw customer of information journey op uw duimpje?

Mediacomm-culemborg-seo-interim-communicatie-advies-strategie-kruispunt

Communicatie-advies en -strategie staan dicht bij elkaar. MediaComm gaat helder maken met welk doel u wilt communiceren. Welke onderdelen van het Communicatiekruispunt neemt u: wordt het eenrichtingsverkeer of verwacht u actie en/of reactie? Wilt u wat bekendmaken of mensen beïnvloeden. Wordt het persoonlijk of gaat u voor de massa? Bij het bepalen van een communicatiestrategie moet u keuzes maken. Waar wilt u de nadruk leggen?

Wij bepalen samen met u hoe we dat gaan insteken en belangrijker: welke middelen gaan we inzetten voordat we afstevenen op het doelt.

Meer weten?

Mediacomm-culemborg-seo-interim-communicatie-advies-strategie-interne

Hoe staat het eigenlijk met uw interne communicatie? Communiceert afdeling A wel goed met Afdeling D, terwijl Afdeling B nog zit te wachten op Afdeling C om uiteindelijk afdeling A van de juiste informatie te voorzien? En o ja, is iedereen ‘en passant’ ook op de hoogte van het nieuwe parkeerbeleid? Of het nu gaat om een workflow waarin het juiste CRM-systeem een sleutelrol zou kunnen spelen of een nieuwsbrief? Interne communicatie dient dezelfde aandacht te krijgen als externe communicatie.

Uiteindelijk zorgt een goede workflow voor minder frustratie, meer collegialiteit, een betere werksfeer en dus hogere revenu.

Meer weten?

Mediacomm-culemborg-seo-interim-communicatie-advies-strategie-PR-marketing

Wilt u een product of dienst extra onder de aandacht brengen bij media, bloggers en vloggers? Wij weten de social influencers te vinden en gaan er alles aan doen uw bedrijf nog zichtbaarder te krijgen bij een grotere groep mensen, of juist diep de doelgroep in. Maar we zetten ook meer ‘traditionele’ marketing in om uw product of dienst onder de aandacht te brengen: incentives, mailings, advertenties, commercials, acties bedenken, bedenken van lange termijn strategieën.

PR & Marketing gaat goed samen binnen MediaComm. We kennen de klappen van de zweep.

Meer weten?

Mediacomm-culemborg-seo-interim-communicatie-advies-strategie-relatiebeheer

Een andere vorm van zeer waardevolle communicatie is relatiebeheer. Zorg dat de mensen die met uw bedrijf in contact komen, weten dat u er nog steeds bent met uw producten en diensten. Of dat nu gaat om B2B of B2C. Daarvoor zijn verschillende strategieën inzetbaar. Van e-mailings, pushberichten of relatienetwerkborrels.

MediaComm adviseert graag over de verschillende mogelijkheden.

Meer weten?

Wat doen we precies?

  • Strategie voor midden en lange termijn
  • Communicatieadvies
  • Communicatie brainstorm
  • Projectmanagement
  • Opzetten communicatieafdeling
  • Uitvoer communicatie (strategie)
  • Ad interim communicatieadvies/management/strategie
Ik wil graag meer weten. Bel me!