Hands on. Dat is MediaComm.

Wij adviseren niet alleen, maar zijn ook in staat de communicatiestrategie uit te voeren. Dat doen we op veel vlakken.

Mediacomm-culemborg-seo-interim-communicatie-advies-uitvoering

Ondersteuning en Uitvoering

MediaComm bedenkt niet alleen communicatie– en marketingstrategieën, maar kan ze ook daadwerkelijk voor u uitvoeren. Dat kan heel simpel in de vorm van teksten schrijven, maar we kunnen ook het social media-onderhoud voor u doen of in een aantal dagen per maand alle communicatiezaken weer op orde brengen. We geven ondersteuning zodat u met de zaken bezig kunt zijn waar u goed in bent en u geen kopzorgen over de uitvoering hoeft te hebben.

Ontzorgen in communicatie

Is het een groot project en is de wens dat er een corporate communicatieplan met bijvoorbeeld een nieuwe huisstijl wordt ontwikkeld, dan begeleidt MediaComm dat op projectbasis. Zo kunnen wij zorgen dat u straks met de juiste mensen werkt, bijvoorbeeld voor het design en technische gedeelte van uw website, maar ook voor de social media strategie om opvolging naar een nog betere relatie met de doelgroep op te bouwen en te behouden.

Mediacomm-culemborg-seo-interim-communicatie-advies-ontzorgen
Mediacomm-culemborg-seo-interim-communicatie-advies-traditioneel

Traditionele communicatie

Met een achtergrond in print is de traditionele communicatie ons niet vreemd. Wilt u een folder laten maken met fotografie, dan verzorgen wij dat in zijn geheel voor u. Van concept tot gedrukt exemplaar. We schrijven de teksten, zorgen voor de juiste fotografie en opmaak en zoeken er een drukker bij. Of wilt u een advertentie of advertorial plaatsen in een magazine of krant. Ook dat regelen wij voor u.