Projectmanagement in goede handen

Binnen onze skills ligt ook het voeren van projectmanagement of Product Owner bij een Agile/Scrum-proces. Dat laatste passen we vooral toe op andere projecten dan ICT, want ook dan is het zeer bruikbaar en geeft snel en goed resultaat.

Bij uitgeverijen en bedrijven werken we aan het beheersen van projecten. Organiseren, plannen, uitvoeren en uiteraard opleveren van projecten past ons als een handschoen. Bij Scrum in zijn de doelen er elke twee tot vier weken.  Wij weten de weg binnen de projecten, doorzien risico’s en anticiperen op de actualiteit. Een deadline halen is voor ons geen stresspunt, maar een doel op zich. De deadline geeft ons adrenaline en extra kracht om het project samen op te pakken. De Agile-methode en aansturen van scrum-teams kan daar onderdeel van zijn.

Agile of Scrum?

We tutoyeren even, want dat hoort bij deze cultuur…

Waren de Agile-methode en de Scrum aanpak eerder vooral van toepassing op ICT om risico’s te spreiden, snelle doelen te halen en elkaar als team te voeden met de juiste informatie. Nu worden de methoden ook in andere bedrijfsprocessen ingezet. Wekelijks, dagelijks, of zelf per uur kijken waar je met je bedrijf, product, artikel of social media staat. Daarna aandraaien, meesturen of stoppen. Wij zijn multi-disciplinair en kunnen op meerdere vlakken managen en aansturen. Ook binnen projectmanagement en in de rol van Product Owner. 

Feel the change

Wij zetten op basis van inzichten die we nú bespeuren de volgende stap of sprint. See-feel-change. Bekijk, voel aan en verander. Blijf kort op de bal en laat het scrum-team zichzelf leiden. We grijpen pas in als het écht fout dreigt te gaan door op de rode knop te slaan.

Interimklussen

Uiteraard is MediaComm ook voor langere periode inzetbaar binnen uw organisatie. Interim klussen zijn waardevol, omdat we meedraaien binnen uw bedrijf, de werknemers en protocollen leren kennen en natuurlijk uw product. Een senior of medior nodig voor een interimklus?

Wij helpen u en zetten onze mensen in.

Projectmanager nodig? Neem contact op