SEO Contentmarketing voor het beste resultaat

Met het SEO-rapport in de hand, uitleg van de rapportage en een interview over uw bedrijf en diensten, gaat Mediacomm aan de slag voor de zoekmachine optimalisatie en zorgt voor de juiste contentmarketing. Bent u van plan ook een SEA-traject in te zetten dan is het zeker zaak om je te laten adviseren. Heb je extra landingspagina’s nodig? Moet u een kennisbank inrichten zodat de website relevante informatie aan bezoekers voorschotelt? Of zorgen we voor Call to action om conversie te verhogen? MediaComm wijst de weg.

Werk vanuit de basis, daarna bouwen

MediaComm zorgt ervoor dat de basis goed is: goede teksten, treffende H2-koppen, Call To Action, teksten bij je contactformulieren, H1-koppen. Desgewenst gaan we aan de slag met je snippets, metatags en illustraties/foto’s. En dat allemaal aan de hand van het waardevolle SEO-traject dat je hebt laten uitvoeren. Nadat de teksten op je website zijn gepubliceerd, kan Mediacomm een finetune-ronde uitvoeren; we scannen je pagina en bekijken welke woorden, termen, koppen, moeilijke worden et cetera aangepast moeten worden om beter te scoren dan je concurrent. SEO is een kwestie van tijd. Hoe vaker je update, hoe meer informatie je toevoegt, hoe vaker Google bij je langskomt en je ranking aanpast.

MediaComm ontzorgt en biedt alles wat u nodig heeft voor de perfecte online-communicatie

Mediacomm-culemborg-seo-interim-communicatie-agile-scrum-seo-gespecialiseerd-teksten

SEO-Teksten

Onze tekstschrijvers zorgen voor goed leesbare en vooral begrijpelijke teksten. Google heeft een algoritme ontwikkeld dat kijkt naar zinsopbouw en moeilijkheid van teksten. Zo adviseren wij om jargon altijd uit te leggen in bijvoorbeeld een nieuwe tekst, pop-up,  of verklarende woordenlijst. De link naar die uitleg vanuit de ‘jargon-tekst’ maakt de informatie relevant en kwalitatief beter.

Of het nu gaat om technische teksten, wervende teksten of webshop teksten, MediaComm zorgt dat de geschreven content zo wordt opgebouwd dat uw website of landingspage hoger in Google terechtkomt. En moet MediaComm ook de Title tag, meta description verzorgen? Geen punt, ook dat kan onderdeel zijn van de SEO Contentmarketing die we voor u uitvoeren.

Illustraties

SEO moet op alle plekken doorgevoerd worden voor het beste resultaat. Afbeeldingen, video’s of infographics die u wilt plaatsen moeten ook relevante informatie bevatten. Tegelijkertijd mogen ze geen belemmering zijn voor de snelheid van uw responsive website. MediaComm zorgt dat alle elementen op orde zijn voor de zoekmachine om het doel hoger in Google gerankt te worden te behalen.

Mediacomm-culemborg-seo-interim-communicatie-agile-scrum-seo-gespecialiseerd-illustratie-2
Mediacomm-culemborg-seo-interim-communicatie-agile-scrum-seo-gespecialiseerd-technisch

Technische zaken

Zijn er interne of externe gebroken links die uitkomen op een 404 pagina? Niet erg als die pagina goed is ingedeeld en de bezoeker weer doorstuurt naar de juiste pagina, maar komt het tientallen keren of vaker voor, dan moet u wel wat doen. Hetzelfde geldt voor de metatags, title descriptions, grootte van de foto’s, minimaliseren van de Tekst-to-HTML ratio.

Veilige website met SSL

En heeft uw website al een SSL-certificaat? Google rankt uw pagina’s hoger wanneer de gegevens en die van uw bezoekers op uw website goed beveiligd zijn. Dit zijn allemaal onderdelen van de technische SEO. MediaComm helpt u om alles zo goed mogelijk in te zetten.