Omzet laten stijgen door
zoekmachine optimalisatie

Mediacomm-culemborg-seo-interim-communicatie-agile-scrum-slider-hoger-lager

Hoog in Google rankings? Search Engine Optimalization zoals de afkorting van SEO volledig luidt, kan bij juiste inzet twee tot soms wel tien keer meer bezoekers naar de website of webshop trekken. Het is de kunst om de site te optimaliseren door gebruik te maken van de juiste content in de vorm van teksten, beelden, video en links ten opzichte van concurrenten. Zorgt u daarbij voor een responsive website en goede pagespeed, dan wordt de zoekmachine optimalisatie steeds interessanter.

SEO – Gericht op langetermijnresultaat

In Nederland gebruikt zo’n 95% van de mensen Google en daarom zullen we bij zoekmachine optimalisatie vooral die term gebruiken, want ook in Bing en Yahoo (beiden worden in bijvoorbeeld de VS vaker gebruikt) wordt uw website dan beter gevonden. Met strategische inzet van SEO richt u zich meer op de lange termijn. Bovendien zijn organische zoekresultaten veel waardevoller dan de ingekochte Advertenties in Google, want als het budget op is, stoppen ook de bezoeken, mits u ook in de ‘gewone’ zoekresultaten hoog staat. Dat doet u door relevante termen binnen uw business te gebruiken op de website. Daardoor trekt u doorlopend gratis zoekverkeer naar uw website.

Ja, ik wil ook SEO

SEO, DE JUISTE OPLOSSING

Het vergt een kleine investering, maar de resultaten geven u revenu terug. Dat is de kracht van SEO.

Graag een SEO traject

Perfecte content

Tekst en beeld vertellen het verhaal van uw business.

Content op maat

En doet u dat goed, dan wordt u beloond: Hoger in Google.

SEO Techniek

Wij geven advies, tips en tricks voor technische zijde.

Alles op orde

Als ook backlinks, beelden, page speed en alt-tags op orde zijn, houdt Google nog meer van u.

Mobiel Device

Overal een perfecte website, ook voor wie mobiel zoekt.

Responsive website

80% zoekt op een mobiel device. Heeft u een responsive website, dan ziet Google u beter.

Op uw doel af met ervaren specialisten

Mediacomm-culemborg-seo-interim-communicatie-agile-scrum-seo-gespecialiseerd-ervaren2

Mediacomm heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in SEO. Door gebruik te maken van een stappenplan, speciale software en een goed analytisch vermogen kunnen we u de relevantie aantonen van uw website voor Google en uw website sturen. De ervaring leert dat de adem langer moet zijn dan een dag, want SEO blijft een kwestie van bijsturen, schaven en toevoegen. Soms duurt het weken voordat u progressie ziet. We kijken naar directe concurrenten, naar de producten/diensten die u aanbiedt en de zoekwoorden die daarbij relevant zijn.

Waardevol, uniek, relevant en kwaliteit

Google is wereldwijd de belangrijkste en grootste zoekmachine met de meest waardevolle, relevante, unieke en kwalitatieve resultaten. Als u hoger in Google wilt scoren dan moet u daaraan ook voldoen met uw website, omdat de zoekmachine wil dat u hen voedt met informatie die past bij hun eigen waarden. Dus past de content van uw website niet in het ideale plaatje van Google (je bent dus niet uniek, niet relevant, niet waardevol en non-kwalitatief) dan wordt de website niet snel getoond en al helemaal niet op de eerste pagina. De plek waar u uiteraard het liefst gezien wilt worden. Kwamen tien jaar geleden nog spam-achtige pagina’s bovenaan na een zoekopdracht, tegenwoordig krijgt de bezoeker bijna precies datgene wat hij/zij zoekt. Dat komt omdat de algoritmes die Google heeft ontwikkeld bijna één op één passen bij uw zoekresultaten, omdat ze de zoektermen matchen en ze u een bijna 100% juiste hit kunnen voorschotelen.

Ik wil meer weten over SEO

Is uw website volledig op orde?

 Dan stijgt uw bedrijf  ook in de hitlijst die Google heet.

Wij werken overal en altijd, zoals voor klanten in deze steden