Het zit al heel lang in ons hoofd om recensies te gaan schrijven over zaken die we zien op tv, horeb op de radio, lezen in krant of tijdschrift en op social media. Nou is deze website eigenlijk alleen een informatiekanaal voor ons bedrijf en zouden we gewoon een nieuwe website moeten starten hiervoor. Doen we niet, we beginnen bescheiden door op mediacomm.nl een aparte subcategorie te beginnen waarin we onze mening geven over bovenstaande onderwerpen op bovenstaande media. Gewoon dat wat ons opvalt en wat we ervan vinden, ook vanuit onze professie; beargumenteerd, maar zonder blad voor de mond. De eerste drie maanden van 2018 is hiervoor een subnavigatie ingezet op de website onder het kopje blog/kennisbank.

Gewoon, omdat het kan.

Ruben Terlou is nieuwe TV-held

Linda de Mol in 5 jaar later - Recensie

17 januari 2018 – China van noord naar zuid. Ruben Terlou doet dat op onnavolgbare wijze. Een verademing voor de Nederlandse TV!

Lees hier verder

Waarom wij van Linda houden

Linda de Mol in 5 jaar later - Recensie

Beau van Erven Dorens’ 5 jaar later. Er is al veel over gezegd en geschreven. Veelal in positieve zin, want Beau heeft lef om te vragen wat in hem opkomt. De finale van week 1 met Linda de Mol was een hoogtepunt van mijn tv-week en niet om de laatste plaats omdat Beau aan zijn eigen keukentafel zat…

Lees hier verder