Responsive en volgens Zoekmachine maatstaven

Een reponsive website laten maken vergt enige kennis. MediaComm werkt al jarenlang samen met Online marketing bureau Aemotion waar het professionals zitten die exact op de hoogte zijn van de laatste trends en technieken op online-gebied. Wij ruilen deels onze expertise uit. Online succes heb je met een representatieve, goed vindbare website. Design, techniek en training zijn expertises voor Aemotion. Dat kunnen zij als de beste en doen al 20 jaar met veel succes.

Professioneel voor klein bedrag

Wij laten de expertise bij de bedrijven die weten waar ze over praten, want het spreekwoord zegt niet voor niets: Schoenmaker, houd je bij je leest. Daarom zullen wij ook nooit zelf een logo of huisstijl gaan ontwerpen, daarvoor koppelen we u aan de juiste persoon, of u laat dat door MediaComm volledig regelen. Kunt u bezig zijn met de business waar ú goed in bent.  MediaComm is er voor ontwikkeling van uw online portal met SEO, teksten, contentmarketing, social media of video en beeld/illustraties. Een website laten maken en volledig ontzorgd worden. Mooier kan bijna niet!

MediaComm  biedt de volledige package.

WordPress of Drupal website?

Wanneer we u begeleiden dan inventariseren we uw wensen en indien noodzakelijk halen we daar onze partner bij. Zij kunnen perfect adviseren of een WordPress-website volstaat of dat u een ingewikkelder vraag heeft die een drupal-oplossing nodig heeft. Wat het verschil is?

Drupal heeft vooral de voorkeur wanneer meer mensen aan de website werken, omdat Drupal een scheiding tussen inhoud en vormgeving kent. En zijn er ook nog onderlinge relaties tussen de verschillende onderdelen van de website, bijvoorbeeld met data, prijzen of categorieën?

WordPress websites zijn een wereldstandaard en hebben een krachtige omgeving voor kleine en eenvoudigere websites voor aanpassingen die niet te ingewikkeld zijn. Onze partner weet de weg als MediaComm hen dat vraagt.

Bel me, ik wil er meer over weten