Mediacomm-culemborg-seo-interim-communicatie-advies-strategie-portfolio-robert3

Welkom bij Mediacomm

Communicatie mag geen ondergeschoven kindje zijn in een bedrijf. MediaComm is er om daarbij te helpen, want wie de boodschap de goede weg op zendt, plukt daar de vruchten van in de vorm van extra omzet.

MediaComm, let op de dubbel m zodat er geen verwarring ontstaat, is eindelijk in full service. Het Culemborgse bedrijf ontzorgt andere ondernemingen bij communicatievraagstukken, maar voert ook uit. MediaComm zet de beste mensen uit het werkveld in en laat bedrijven groeien. Ze zetten met name in op MKB, omdat daar nog veel te halen is wanneer de juiste koers wordt ingezet. ‘Wij willen leuk werk met nog leukere klanten,’ zegt oprichter Robert van der Sanden. ‘Dat klinkt bijzonder in de oren van sommige mensen, omdat omzet en winst op de eerste plek staat. Natuurlijk willen wij ook eeb gezond bedrijf zijn, maar het grootste goed is dat het leven ook écht leuk is. Zowel op de werkvloer als daarbuiten, want je moet de geleende tijd zo prettig mogelijk inzetten.’

Naar behoefte

MediaComm is een bedrijf dat niet op de stoel van reclamebureaus of mediaburaus gaat zitten, maar juist de MKB’er ondersteunen op alle gebieden van communicatie. Dat kan met een groot traject, maar ook enkele uren per maand. Een persbericht versturen kunnen wij ook inplannen en dat doen we nog snel ook. Ons gaat mee in de behoefte van klanten en wil onderdeel zijn van het bedrijf van de klant om op die manier tot nog betere resultaten te komen. Dus komen we op locatie werken, maar is dat niet gewenst dan werken we vanuit ons trendy kantoor aan de haven van Culemborg.

Kopje MediaComm koffie

Neem gerust een kijkje op onze website, informeer jezelf en wil je meer weten of even een kop koffie drinken, bel dan of vul het contactformulier in. We staan open voor alles wat leuk is. Wij heten je van harte welkom!

Ja, ik kom op de koffie!